StoryEditorOCM
ZabavaDUBROVČANIN U HOLLYWOODU

Mladi model i glumac predstavlja svoj prvi producentski film, u njemu glumi s bratom slavne glumice Julije Roberts

Piše Anđelka Kelava
24. svibnja 2024. - 11:01

Nakon što je izgradio zavidnu karijeru u svijetu visoke mode i kao model odrađivao kampanje i revije za najpoznatije svjetske marke kao što su Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Marc O’Polo, Iceberg i mnoge druge, markantni Dubrovčanin Antonio Lujak okrenuo se glumi i to u  Hollywoodu.

Antonio je počeo kao model gdje je osvajao modne piste, bio zaštićeno lice najvećih svjetskih brandova, a njegovom šarmu nije odoljela ni glumica Eva Longoria. Život ga je onda odveo u Los Angeles gdje je usporedo gradio i uspješnu glumačku karijeru.

Sada se isprobao i kao producent u novom filmu ”Tacoma” scenarista i redatelja Jigeesha Magara, gdje je i jedan od glavnih glumaca, donosi Fenix magazin. 

-Moj najnoviji dugometražni film dolazi 31. svibnja. Želim svima zahvaliti što ste bili dio ovog nevjerojatnog putovanja - napisao ja Antonio na svom instagramu. 

Među glumica su se našla mnoga uspješna imena Hollywood, ali ono što će publici svakako privući pozornost jeste i glumac Eric Roberts, brat slavne glumice Julije Roberts. Riječ je o  SF triler u kojem dva znanstvenika rade na serumu koji u 72 sata nezdrave organe pretvara u zdrave.

Premijera filma očekuje se 31. svibnja i bit će dostupna na mnogim platformama.

Antonio je nakon odlaska u Hollywood radio na čak četiri projekta, snimanje horor drame “Carillon” u režiji Johna Reala, a s istim redateljem snimio je američku horor seriju “Feel the Dead” u kojoj je igrao glavnu ulogu. U New Yorku snimio je  i kratku romantičnu dramu, a kao producent i glumac zaigrao je i u filmu Johna Reala, uz bok slavnom Gerardu Depardieu.

Antonio je bio producent serije “Feel the Dead” koja je snimana u Zagrebu.

 

 

 

 

 

16. lipanj 2024 09:53