StoryEditorOCM
ZabavaSTIGLA JE KORU

Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez luksuznom superjahtom doplovili u Hrvatsku: Pogledajte fotografije ploveće ljepotice kod Šipana

Piše DV
16. kolovoza 2023. - 12:03

Osnivač Amazona Jeff Bezos sa svojom je zaručnicom Lauren Sanchez stigao u Hrvatsku! Njegova jahta Abeona usidrena je kod Šipana, a fotografije jahte snimio je i čitatelj Jutarnjeg.

Abeona je prateće plovilo za superjahtu Koru vrijednu čak 500 milijuna dolara. Na jahti je i njegov privatni helikopter.

Nedaleko od jahte Jeffa Bezosa nalazi se skriven od pogleda i brod na koji slijeće njegov privatni helikopter.

Prije Hrvatske, Bezos je plovio Grčkom i Italijom, a prije nekoliko dana s njima je viđena i slavna glumica Demi Moore.

Svjetskoj javnosti Jeff Bezos je najpoznatiji kao osnivač Amazona, globalne platforme za online trgovanje. No, osim toga, američki je 59-godišnji milijarder i uspješan investitor i filantrop. Osim e-commerce diva Amazona, bavi se i medijima i svemirskom tehnologijom.

Već desetljećima sanja o kolonizaciji svemira, a želju da postane ‘svemirski poduzetnik‘ ostvario je osnivanjem tvrtke Blue Origin, koja uspješno eksperimentira s brojnim inovacijama vezanim uz svemirska istraživanja.

Osim poslovnog života, javnst intrigira i Bezos privatno. Prije četiri godine njegov je razvod od supruge MacKenzie Bezos proglašen najskupljim u dotadašnjoj povijesti. Pisalo se u američkim medijima tada kako će Bezos svojoj bivšoj supruzi ustupiti četiri posto udjela u online-shopping divu, vrijednih 38 milijardi dolara.

Bezos se potom počeo viđati s Lauren Sanchez (53) koja je ovog ljeta pojavila s 30-karatnim zaručničkim prstenom vrijednim  između 2,5 i 5 milijuna dolara.

 

 

 

 

image
čitatelj Dubrovačkog vjesnika
image

Jahta "Koru" vlasništvo je Jeffa Bezosa

čitatelj Dubrovačkog vjesnika
image

Jahta "Koru" vlasništvo je Jeffa Bezosa

čitatelj Dubrovačkog vjesnika
image

Jahta "Koru" vlasništvo je Jeffa Bezosa

čitatelj Dubrovačkog vjesnika

 

28. travanj 2024 16:03