StoryEditorOCM
ZabavaSvaka čast

Hrvatska je dobila drugu žensku pobjednicu MasterChefa. Maja je zbog ljubavi prema kuhanju dala otkaz, zimi se redovito kupa u moru, a ovo joj je najveća želja...

Piše dv
30. prosinca 2022. - 08:30

Prije sedam godina dobili smo prvu žensku pobjednicu popularnog showa MasterChef, bila je to Iva Pehar, a u sinoćnjem finalu ponovno je pobijedila žena!

Maja Šabić ima 37 godina i dolazi iz Pule. Po struci je ekonomistica, no velika joj je želja baviti se slastičarstvom i otvoriti svoju slastičarnicu, donosi Slobodna Dalmacija.

Upravo zbog toga je nedavno dala otkaz i upisala prekvalifikaciju za slastičarku. Prilikom prijave za MasterChef kazala je da voli fer natjecanje i prilike za učenje te da se nada pobjedi.

image

Maja Šabić, Matea Alduk i Lora Cepetić
MasterChef 2022

Press Nova Tv/

Sportski je tip i svake zime redovito pliva u moru, dok u slobodno vrijeme održava vlastiti mali maslinik.

- Osjećaj kad se uđe u hladno more je neopisiv, prođe te neka struja od pete do glave - objasnila je Maja u jednoj emisiji žiriju.

Odmah na samom početku showa oduševila ih je rižotom od cikle s kojim je pripremila kremu od svježeg kozjeg sira i istarsku kobasicu od crne svinje.

- Najbolji rižoto koji smo probali - rekao joj je Stjepan, a Damir dodao: ‘Ovo je jelo koje postavlja standard.‘

- Ja sam imala planove i prije MasterChefa, a to je otvaranje svoje slastičarne. Mogu reći da je meni MasterChef samo učvrstio te planove i sigurno je da ću ići u tom smjeru. Samo sam si potvrdila da je smjer koji sam si zacrtala dobar smjer - otkrila je pobjednica Maja.

Više od dva mjeseca bila je odvojena od obitelji i jedva je čekala da se sve završi da se vrati svojim klincima.

image

Maja Šabić

Nova TV

- Oni mi najviše nedostaju i jedva ih čekam zagrliti i izljubiti. Cijelo ovo iskustvo je neusporedivo s bilo kojom drugom životnom situacijom, nije mi žao što sam se prijavila, ali sad bih ipak da što prije završi. Svjesna sam da će nas ljudi prepoznavati na ulici. Ali sve nosi svoje, pa tako i prijavljivanje u MasterChef. Znamo da taj hype neće trajati vječno, treba samo izgurati taj prvi val - rekla je nedavno Maja.

03. svibanj 2024 16:48