StoryEditorOCM
ZabavaInspiriran Gradom

Dubrovački olfaktivni dizajner Natalio Đangradović predstavio prirodni sapun: Simbol slobode s mirisom ruzmarina!

Piše Lorita Vierda
20. prosinca 2023. - 20:55

Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi nam uspomene koje nas izgrađuju (i)li razaraju. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je svoj prvi mirisni sapun. Logičan svijet nakon fantastičnih svijeća koje opisuju njegove najdraže, uglavnom otočne oaze, među kojima je i ona ‘broj jedan’ - Lokrum ispunjena mirisima lokrumske vegetacije, ali tu su i Rab, Brijuni, Vis... Posvećen home kolekciji polako i detaljno stvara sve ono što vam boravak u vlastitom domu čini najdražim izborom.

image

Anita Martinović i Natalio Đangradović na ekskluzivnoj izložbi prirodnih mirisnih sapuna

Natalio Đangradović/

-Sve radim sam od početka, proučavam, planiram i tek onda krenem u nešto novo, ali uvijek je u srži svega dizajn, to je ono što ja jesam. Osim mode i sad svijeća, tu je već dugo vremena i dizajn interijera kojeg također jako volim, a tko zna što će mi novo pasti na pamet! Htio sam, kad je o svjećama bila riječ, da mi ta svijeća probudi uspomenu na Grad, na odmor, na ljeto... To je bio ključni momenat.” - ispričao nam je tada Natalio, i stoga je posve prirodno bilo nastaviti u mirisnom tonu, dizajnirajući evociranje uspomena i sjećaja kao da je ljeti u Gradu, na svom Lokrumu...

Mirisne uspomene

Spuni su mu se dugo vrtjeli u glavi kao misao koju mora ispuniti, ato je, kako nam je ispričao, tek jedan korak u dugom i opsežnom, gotovo cjeloživotnom projektu kojeg je Natalio zamislio kao niz trenutaka koji vas vele, opuštaju i ostavljaju trajne uspomene posebno kad je riječ o mirisnom dijelu.

image

Sapuni dizajnirani za njegu tijela ali i za mirisno putovanje u ljeto

Natalio Đangradović/

I opet Natalio je u središte svega stavio ono ‘svoje’ ono što ga je, dodaje, učinilo onakvim kakvim jest i što je trajna inspiracija za sve što radi - Dubrovnik.

Izložba je okupila mnoge poznate osobe. Ovaj jedinstveni proizvod označava širenje palete Nataliovih luksuznih proizvoda, te osim mirisnih svijeća inspiriranih hrvatskim otocima, donosi novu dimenziju mirisnog iskustva razvojem jedinstvenih proizvoda za njegu tijela.

Osjećaj slobode

Među uzvanicima na ovom mirisnom događanju bili su glumica Ankica Dobrić, trenerica u projektu Aktivna Hrvatska Lukrecija Dragić i voditeljica Anita Martinović, koji su s oduševljenjem podržali predstavljanje Natalio novog prirodnog sapuna. Promocija sapuna inspiriranog Dubrovnikom privukla je pažnju svojim jedinstvenim mirisnim notama, posebice ružmarina i maslinovog ulja.

Poznat po svojim sofisticiranim mirisima inspiriranim ljepotom hrvatskih otoka, koristi svoje umjetničko umijeće kako bi stvorio prvi 100 posto prirodni mirisni sapun. Prostor u kojem se događanje održalo bio je ispunjen mirisima čistoće, svježine, lepršavosti i slobode, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je osvojila srca prisutnih.

Osim mirisnih doživljaja, posjetitelji su imali priliku uživati u estetici i kvaliteti proizvoda domaće handmade proizvodnje. Natalio je surađivao s Handearth pottery na posebnoj keramici izrađenoj ekskluzivno za ovu izložbu, dok su se posjetitelji osvježavali okusima Artisan gina i slasticama iz Amelie slastičarnice. U srce Zagreba donio je svježinu i toplinu juga i posjetitelje odveo na mirisno putovanje najljepšim lokacijama hrvatske obale.

image

Natalio Đangradović oduševio je posjetitelje izložbe

Natalio Đangradović/
image

Ekskluzivna izložba prirodnih mirisnih sapuna okupila je brojne javne osobe i ljubitelje Nataliovih mirisnih projekata

Natalio Đangradović/
image

Sto posto prirodni mirisni sapun inspiriran je Dubrovnikom i, između ostaloga, nosi mirisne note ruzmarina i maslinovog ulja

Natalio Đangradović/
image

Lukrecija Dragić na predstavljanju mirisnog sapuna Natalija Đangradovića

Natalio Đangradović/
image

Izložbu nije propustila ni glumica Ankica Dobrić

Natalio Đangradović/
28. travanj 2024 04:27