StoryEditorOCM
ZabavaUSKORO KREĆE

Domenica Žuvela i Lucija Lugomer natjecat će se u showu ‘Ples sa zvijezdama’

Piše dv
16. veljače 2022. - 11:47

Nova TV uskoro na male ekrane vraća najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. Da blještavilo plesne pozornice i najbolji glazbeni hitovi gledateljima vrate osmijeh na lica, pobrinut će se među ostalim i zvijezde čija se imena već znaju. A koliko su plesno raspoloženi, čemu se vesele ili pak pribojavaju otkrili su za IN Magazin.

Za nju je ples usko povezan s glazbom, a njegovim čarima, kaže, teško je odoljeti. Pjevačica Domenica Žuvela, zato se ohrabrila ovog proljeća otplesati u show "Ples sa zvijezdama".

"Ovo mi je veliki izazov pogotovo moje izbacivanje iz komfort zone, ali veselim se svemu ovom i čini mi se da ću bit dobra", optimistična je Domenica.

U svemu ostalom, kaže, pomoći će plesni partner.

"Treba bit strpljiv za izdržat ovo sve nadam se samo da ćemo imati dobru komunikaciju jer mi je to najbitnije generalno sa suradnicima", ističe.

Plesna konkurencija Domenici bit će plus size model Lucija Lugomer. Lucija je poznata i po promociji pozitivnog odnosa prema vlastitom tijelu, a što je bolje za zavoljeti samoga sebe nego svaki dan plesati.

"Imam iskustva u plesu, nešto sitno, nešto malo ali imam neku dobru barijeru, volim ples, volim glazbu, volim ritam", govori Lucija.

I vjeruje da će joj znanje od ranije dobro doći.

Uz Domenicu i Luciju, u Plesu sa zvjezdama okušati će se i Jelena Perić – beauty i fashion bloggerica, influenserica s više od milijun pratitelja na društvenim mrežama, potom glumica Bojana Gregorić Vjezović, Vlatka Pokos, maneken i mode i hrvatski zet Pedro Soltz. Tu je i Sandi Hadžić Pego - tiktoker i infulencer.

02. svibanj 2024 00:32