StoryEditorOCM
ZabavaIvan Bačić

Ovo je samozatajni dečko Domenice. Pjevačica ga je prvi put pokazala dan prije vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić na svečanoj večeri u Žrnovnici

Piše dv
24. svibnja 2022. - 20:07

- Ivan i ja smo zajedno, sretna sam i lijepo nam je - rekla je pjevačica Domenica Žuvela za Story i otkrila detalje svoje ljubavne romanse, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Kada sam počinjala karijeru, odlučila sam da ću dečka držati dalje od medija. Nisam tip osobe koji voli previše govoriti o privatnom životu, draže mi je uživati u intimi. Ako sam ja javna osoba, on ne treba biti.

image

Domenica Žuvela

Nova TV

Riječ je o odvjetniku Ivanu Bačiću koji dolazi s otoka Korčule, baš kao i Domenica. Dugo se poznaju, a u svojoj intimi i ljubavi uživaju daleko od očiju javnosti.

Krajem veljače zajedno su se pojavili na djevojačakoj, odnosno momačkoj večeri Petra Graše i Hane Huljić u Žrnovnici. Domenica je tada prvi put pokazala svog odabranika, a na fotografiji sa svim uzvanicima, samozatajni Ivan pozirao je između Dina Rađe i Leona Radoševića, supruga Grašine sestre Buge.

image

Na svečanoj večeri, dan prije vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić, Domenica je prvi put predstavila Ivana (on stoji između Dina Rađe i Leona Radoševića).

Privatni album

Iako se u posljednje vrijeme šuškalo da Domenica ljubi sina Siniše Vuce, Vilibalda, oboje su to negirali i kazali da su samo dobri prijatelji.

image

Domenica i Vilibald Vuco

Luka Dubroja/Slobodna Dalmacija
28. travanj 2024 13:20