StoryEditorOCM
ZabavaDESETLJEĆE SMIJEHA I ZAFRKANCIJE

Gwantyerra News slavi 10. rođendan, članovi ‘Čilamente portala‘ uputili su poruku koja se nimalo neće svidjeti obožavateljima dobrog ‘čila‘ koji su ih pratili tijekom svih ovih godina...

Piše Dv
12. listopada 2022. - 16:46

Facebook stranica "Gwantyerra News" slavi 10 godina postojanja. Podsjetili su na to ‘članovi redakcije‘ ovog satiričnog dubrovačkog ‘Čilamente portala‘.

- Izuzetan nam je čilamenat i leđerstvo bilo dijeliti s vama cijelo jedno desetlječe! Sve odguste, turniramente, čilere tjedna, ventanja paletuniča, sve apele Presvetome Delumbiju, i tako dalje! Na današnji dan prije 10 godina, 12.10.2012., Presveti Delumbije odmolao se u Nepoznato, te zadužio svoju kćerkicu Paulinu skupa sa cjelokupnom redakcijom na štovanje čilamenta kojeg je njegovao! Dali smo mu hvalu i slavu, a pritom i vas uključili u Čilamente obred! Sada je kucnuo čas da se mi molamo u Nepoznato, a vi da štujete ono što smo vas učili! Hvalite Delumbija jer je dobar, i vječna je čilata Njegova! Živi bili pa čilali! Pozdrav!

Paulina ‘Federer‘ Horvat, Dragutin ‘Drago‘ Miloza, Pasko ‘D Trut‘ Istina, Jonathan ‘Johan‘ Gwantyerra

Redakcija Čilamente portala GN - napisali su.

Prošle godine smo povodom devetog rođendana GN-a razgovarali sa članovima redakcije koji su za Dubrovački otkrili kako je sve krenulo:

- Vel, vel, vel. Nisu li nas se to u Dubrovačkome sjetili nakon nepunog desetlječa. Za*ebavam se, uglavnom evo neću puno pi**it da ne zauzimam prostor ovima što su napravili đir Stradunom. Kako je krenulo? Ne sjećam se što sam objedovo, a ne kako je krenula korporacija, kažem korporacija jer Gwantyerra je korporacijska velesila koja osim Njuza drži i dubrovačkog malonogometnog giganta Heracles, ali više o tome ćemo kad se budemo izbijali pivicama na turnirima namalije barica. U suštini Njuz je krenuo kada je tadašnji ribar Delumbije, nakon ljubavnog brodoloma otplovio u Nepoznato te proglašen Presvetim od strane Đonatana F. Gvantjere poznatijeg kao Đonson & Đonson s kojim upravo razgovarate, te svoje mile kćerkice Pauline Horvat od Propete Federer poznatije kao Paula Federer. A da bi sve bilo po protokolu i Njuz kao oltar Presvetome Delumbiju ugledao svjetlo dana pobrinuo se Dragutin ‘Draxler‘ Milozanović poznatiji kao Drago Miloza. D rest iz histori.

Cijeli razgovor možete pročitatit OVDJE.

04. svibanj 2024 20:40