StoryEditor
GastroGOOD FOOD FESTIVAL |

NEDJELJNI TRATAMENAT U ‘DEŠE‘ Dubrovački barmeni pripremali cocktaile od ljute naranče, zavonjali rogači...

Piše dv
10. listopada 2021. - 15:52
Dubrovački trio barmena Leo Bautović, Ivana Vinković i Mario SaulanUdruga Deša

Četvrti dan Good food festivala humanitarna udruga Deša ugostila je udrugu barmena Art Cocktail Dubrovnik.

Koktele s džemom od ljute naranče pripremali su stručnjaci za koktele Leo Bautović, Ivana Vinković i Mario Saulan koji su okupljene očarali mirisima i okusima domaćih craft ginova, likera i pjenušaca.

Pokazalo se kako se uz ljutu naranču sjajno spajaju okusi rogača, ruže i cimeta.

item - id = 1133889
related id = 0 -> 1114685
related id = 1 -> 1113745
10. listopad 2021 15:54