StoryEditorOCM
ŽupaŽUPSKA STRANKA POKRENULA PROJEKT ŽUPKA SLUŠA

VIRTUALNI URED Župljani, javite što vas muči!

Piše DV
20. siječnja 2020. - 16:48
Projekt Župka sluša, pokrenula je je Župska stranka kao kanal kroz koji će se dodatno povezati s građanima i raditi na poboljšanju životnog standarda u Općini. Sam projekt može se opisati kao svojevrsni virtualni ured koji funkcionira za sada samo na online platformi (Facebook stranici i uskoro web stranici Župske stranke), a on poziva građane da dojave poteškoće i probleme iz svoje okoline - bilo da se radi o komunalnim, infrastrukturnim ili bilo kojim drugim problemima s kojima se susreću svakog dana.

- Za cilj imamo samo jedno, a to je dovest Župu u red i pomoći da naša zajednička okolina bude ljepša, sigurnija, urednija i sadržajno bogatija. Mi sami pa tako i Župljani koji nam se svakodnevno javljaju u Facebook inbox susrećemo se svakodnevno s problemima koji se iz nekog razloga ne rješavaju ili se ne čuju. Naš je zadatak da ih putem dostupnih sredstava pokušamo riješiti na općinskom vijeću ili da se obratimo institucijama koje su za određeni problem nadležne.
O svim fazama i postupcima obavještavat ćemo direktno osobu koja nam je taj problem poslala, ali i opću javnost uputiti u sam problem i njegovo rješenje. Planiramo jako puno projekata koji će uključiti sve Župljane i Župke koji žele dobro i boljitak i tako, nadam se, započeti put prema uspjehu i razvitku naše općine. - Antun Bašić, predsjednik Župske stranke

- U proteklih 7 dana otkad je projekt pokrenut zaprimljeno je 20 poruka s prijedlozima i problemima ljudi kojima je dosta čekati kada će se neki problem u njihovoj okolini riješiti.
27. travanj 2024 07:06