Županija Župa dubrovačka

EKSKLUZIVNO

ISPOVIJEST 'VOZAČA' KOJI JE U LUDOJ VOŽNJI KROZ ŽUPU SKRŠIO AUTOBUS LIBERTASA Svima se ispričavam, napravio sam glupost, prešli smo sve granice

EKSKLUZIVNO
Jedan je prijatelj upalio autobus, ali ga nije mogao voziti jer je bio "u leru". Ja sam kao slavljenik poželio provozati ga. Sjećam se da smo skakali i pjevali, ali se ne sjećam koju pjesmu. Napravili smo krug do benzinske pumpe i krenuli natrag, ali se nitko ne sjeća kako sam udario u onaj semafor na raskrižju, iskreno nam je priznao osamnaestogodišnjak

- Ovo će me opametiti! Jesmo se zezali, ali je stvarno bilo pretjerano. Nema se tu što reći, definitivno nam to nije bilo ni pametno ni potrebno. Ne bih to nikad više učinio! Hvala Bogu, nisam nikoga povrijedio ili ubio. To me je jedino raduje. Jer da je bilo i toga, ne znam što bih! Ne bih to mogao podnijeti! Živa je glava, sve je dobro što se bez ozljeda završilo, ali sam rekao sebi: pamet u glavu, ovo mi je životna škola.

Znam, ako iz ovoga mnogo ne naučim, stvarno ne znam što je sa mnom! Deset dana u Istražnom zatvoru nije malo, dovoljno da nikad više ne poželim tamo poći. Ne pada mi na pamet, nikome to ne želim jer to nije za normalne ljude, priča nam 18-godišnji A.O., 'vozač' Libertasova autobusa koji je prije dva tjedna napravio dar-mar u Župi dubrovačkoj.

Mnogi se pitaju: kakav je mladić koji tako mahnito vozi autobus? U potrazi za odgovorom, razgovarali smo s osamnaestogodišnjim maturantom Pomorske škole, budućim strojarom, a cijeli razgovor pročitajte u novom broju Dubrovačkog vjesnika!

Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije