Županija Župa dubrovačka

PRIKUPLJAT ĆE SE SREDSTVA ZA POMOĆ U LIJEČENJU

HUMANITARNI KONCERT Balom, pjesmom i srcem za Jakova Bulića

PRIKUPLJAT ĆE SE SREDSTVA ZA POMOĆ U LIJEČENJU

U subotu, 14. travnja s početkom u 20 sati u velikoj sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka održat će se humanitarna folklorna priredba za pomoć Župljaninu Jakovu Buliću, uz premijerni nastup novoosnovane veteranske sekcije KUD-a Marko Marojica, a osim njih nastupit će svi članovi društva, od najmanjih do tamburaške sekcije.

Gosti iznenađenja bit će folkloraši Etno kluba Zagreb koji će uljepšati večer kontinentalnim pjesmama i plesovima. Dan poslije, u nedjelju 15. travnja zajedničkim nastupom druženje će završiti u Gradu ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 11 sati, javljaju iz Župe dubrovačke. 

Voditelj Etno kluba Zagreb je Nenad Breka, umirovljeni plesač Nacionalnog folklornog ansambla Lado, koreograf i dugogodišnji prijatelj i suradnik KUD-a Marko Marojica, čiji je voditelj Mateo Ćanić. Iz tog prijateljstva se i rodila ideja za zajednički nastup. Jakov je bio aktivni član Moto kluba Nomadi iz Župe dubrovačke, bivši hrvatski branitelj, te redoviti dobrovoljni donator krvi pri Crvenom križu, a prije 3 godine doživio je moždani udar.

Čovjeku, koji je uvijek pomagao drugima sada treba naša pomoć. Odazovite se na koncert, uživajte u balu, pjesmi i zvucima iz svih krajeva Lijepe naše, te dobrovoljnim prilogom podržite našu folklornu priredbu - pozivaju iz KUD-a Marko Marojica Župa dubrovačka.

Umjesto ulaznica moći će se donirati dobrovoljni prilog. Sav iznos bit će predan obitelji Jakova Bulića za pomoć pri lječenju.

Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije