Županija Župa dubrovačka

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA

Ugovor od 4,5 milijuna kuna za pristupnu cestu

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA

Općina Župa dubrovačka potpisala je jučer Ugovor o izvođenju radova na izgradnji pristupne ceste prema budućem groblju Dubac s tvrtkom Inženjering Georad d.o.o. iz Makarske, koja je na objavljenom javnom natječaju između sedam pristiglih ponuda, bila najpovoljniji ponuditelj.
Radovi u ukupnoj vrijednosti od 4.494.064,00 Kn s PDV-om trajati će 7 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao, odnosno do početka sljedeće turističke sezone, izvjestili su iz Općine. .
Naime, nakon što je početkom listopada 2016. godine građevna dozvola za pristupnu cestu postala pravomoćna, Općina Župa dubrovačka raspisala je javni poziv za izgradnju pristupne ceste na koju se javilo ukupno 7 ponuditelja. Tvrtka Inženjering Georad d.o.o. iz Makarske, koja inače već izvodi radove na izgradnji potporno-gabionskih zidova unutar obuhvata groblja, ponudila je najpovoljniju cijenu prema ponudbenom troškovniku, te je kao takva izabrana za izvođača radova.
Također su potpisani i ugovori o građevinskom i geodetskom nadzoru koje će na poslovima izgradnje pristupne ceste obavljati društvo Apsida d.o.o. iz Dubrovnika, te Ugovor s koordinatorom zaštite na radu koje će obavljati društvo Projektna organizacija d.o.o. iz Dubrovnika.

Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije