Županija Župa dubrovačka

IZGRADNJA GROBLJA DUBAC

Potpisan ugovor s Texo Gradnjom d.o.o

IZGRADNJA GROBLJA DUBAC

Tvrtka Texo Gradnja d.o.o iz Mlina najpovoljniji je ponuditelj u postupku javne nabave kojeg je Općina Župa dubrovačka izabrala za izgradnju južnog potpornog gabionskog zida i drugu fazu potpornih zidova unutar obuhvata groblja Dubac, za što je predviđeni rok za izgradnje godinu dana.

Ukupna je vrijednost radova iznosi 10,579 milijuna kuna + PDV, dok će usluge građevinskog i geodetskog nadzora obavljati Institut IGH d.d. Ugovorena vrijednost nadzora iznosi 186 tisuća kuna + PDV a na samom su gradilištu u tijeku radovi na četiri potporna zida unutar obuhvata groblja. Izvođač tih radova je Georad d.o.o. iz Makarske, a radovi su započeti lipnja ove godine uz rok dovršetka u lipnju 2017.godine.

Inače, radovi na Groblju Dubac se nastavljaju prema planu i kreću radovi unutar obuhvata groblja, a Općina Župa dubrovačka uskoro raspisuje i natjecaj za nove javne nabave. Trenutačno je u tijeku i postupak javne nabave za izgradnju pristupne ceste od JTC odnosno državne ceste D-8 do obuhvata Groblja Dubac. Procijenjena je vrijednost radova 6 milijuna kuna a otvaranje ponuda po natječaju bit će 25. listopada uz rok dovršetka od šest mjeseci.

Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije