Županija Neretva

HUMANITARNA ZAVRŠNICA UMA LIGE METKOVIĆ

Pokažimo veliko srce i pomozimo Mateju Musulinu i Anti Kalebu iz Metkovića

HUMANITARNA ZAVRŠNICA UMA LIGE METKOVIĆ

Ovogodišnja završnica UMA malonogometne lige Metkovića ima humanitarni predznak. Posljednje četiri utakmice, koje su na rasporedu u ponedjeljak, 8. svibnja, u standardnom terminu od 16 do 20 sati igrat će se za dvojicu naših teško oboljelih sugrađana, Mateja Musulina i Antu Kaleba, koji se trenutno nalaze na liječenju u bolnici u Zagrebu.

Osmogodišnji Matej Musulin, kojem je dijagnosticiran maligni tumor na mozgu, dva puta je operiran u zagrebačkom KBC Rebro i bio je malo bolje, međutim, bolest se opet vratila. Zbog iznimno složene situacije predstoji mu bolničko liječenje koje iziskuje znatna financijska sredstva, iznad mogućnosti Matejeve obitelji.

Ista situacija zadesila je i obitelj 23-godišnjeg Ante Kaleba, kojemu je dijagnosticiran maligni tumora na leđima, 10. svibnja mu slijedi operacija u bolnici Arithera u Zagrebu i obitelj mora skupiti 30.000 kuna.

Stoga ovim putem pozivamo sve sugrađane da pokažu svoje veliko srce i pomognu našim teško oboljelim sugrađanima i njihovim obiteljima u ovoj teškoj životnoj situaciji koja ih je zadesila.

Cjelokupan prihod od ulaznica i tombole bit će uplaćen njihovim obiteljima, a vas dragi sugrađani pozivamo da svojim dolaskom i kupnjom ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna ili tombole za vrijeme utakmica po cijeni od 5 kuna pomognete u realizaciji ove plemenite akcije.

Ulaznice u preprodaji možete kupiti u metkovskim kafićima; The Best Caffeu, Carpe Diemu, Tabakeri, Ćakuli i Casperu.


A za sve one koji bi rado pomogli, a nisu u prilici prisustvovati utakmicama, svoje prihode mogu uplatiti na dole naznačene račune.

MATEJ MUSULIN IBAN: HR48 2340 0093 1114 4877 1 (vrijedi i za uplate iz inozemstva) Opis plaćanja: Za Mateja Musulina

ANTE KALEB (primatelj brat Nedjeljko Kaleb) IBAN: HR40 2340 0093 2180 2223 3 (vrijedi i za uplate iz inozemstva) Opis plaćanja: Za Antu Kaleba

Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije

Oboren semafor, oprez u vožnji

Oboren semafor, oprez u vožnji
Vjetar je oborio semafor koji je u sklopu privremene prometne regulacije postavljen na Vidikovcu, javljaju vozač...
Oboren semafor, oprez u vožnji