StoryEditorOCM
KonavleKONAVOSKI OČEVI I DALJE U AKCIJI!

Započeo drugi ciklus radionica za očeve „Klub očeva“ u Dječjem vrtiću Konavle

Piše DV Foto: DV
11. listopada 2018. - 18:18
Drugi ciklus radionica za očeve najmlađe djece „Klub očeva Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle započeo je 10 . listopada.

Uspješni nastavak radionica za očeve čini se pokazateljem sve veće osviještenosti javnosti, ali i očeva o tome kako očevi nisu pasivni promatrači razvoja vlastite djece nego aktivni sudionici istoga pri čemu je njihov utjecaj jedinstven i dugoročan.

Podsjećamo, na četiri radionice koliko ih broji cjelokupan ciklus cilj je stvoriti podržavajuće okruženje u kojem će očevi dodatno osvijestiti svoju očinsku ulogu u razvoju djeteta, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevimaroditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

Za sve one koji se nisu imali prilike uključiti u dosadašnje radionice „Rastimo zajedno“ imat će to prilike učiniti početkom sljedeće godine. Za sve informacije o sudjelovanju u ovim ili radionicama za roditelje (i mame i tate) možete se javiti na e-mail tena.erceg1@gmail.com, a više o samim radionicama i načinima rada možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.
 
26. travanj 2024 12:54