StoryEditorOCM
KonavleBLAGDANSKO OZRAČJE U KONAVLIMA

Prikle zamirisale Cavtat i Konavle

25. prosinca 2017. - 14:47

Priklijada kao priklijada, zamirisalo u Cavtatu i cijelim Konavlima na sve strane: ove godine nastupilo je ukupno 11 grupa, a dogodine tko zna koliko??

Udruga MaMe Cavtat kao organizator Priklijade čestita svim natjecateljima na trudu i izvrsnoj prezentaciji jela i naravno na sudjelovanju.

MaMe Cavtat zahvaljuju i žiriju na sudjelovanju i teško obavljenom poslu isprobavanja prikli. Prosudbeni sud dao je žiri u sastavu: chef Petar Obad te članovi Ida Bakoč i Ivan Kušelj. Oni su nakon teškog odabira odlučili da su pobjednici ekipa Lončaruše. Drugo mjesto ravnopravno dijele ekipe Manjgure i Taxi frendice, dok je 3. mjesto pripalo ekipi Galijoti.

Pobjednicima ovogodišnje Priklijade su uručene vrijedne nagrade a sve sudionike i posjetitelje zabavljao je, kako nam kažu iz cavrtatske udruge "jedan i jedini Emerson" kojemu zahvaljuju na zabavi i smijehu do suza.

Organizatori zahvaljuju scvima koji sdu im pomogli u realizaciji ove manifestacjea osobito svim posjetiteljima koji su napunili Cavtat u adventsko vrijeme: trud se isplatio...- kažu MaMe Cavtat i dodaju:

-Tijekom svih naših događanja kroz ovaj Advent uspjeli smo organizirati malu humanitarnu akciju u kojoj skupljamo Donacije za Ogija i za udrugu Palčiće. Na našim kućicama se nalaze kutije za Donacije i svaka pomoć je dobrodošla

08. svibanj 2024 04:44