StoryEditorOCM
DubrovnikU ULICI KNEZA DAMJANA JUDE NA STARU GODINU

Krenula autom prema akvariju pa zakačila prolaznicu!

2. siječnja 2020. - 12:26
-Na Staru godinu, oko 17,50 sati moja majka Ž.A.V. je išla prema Ulici kneza Damjana Jude kad je čula iza leđa zvuk automobilskog motora "pod gasom" koji je skoro pa jurio prema toj ulici. Pokušala se skloniti u lijevo, ali je automobil "VW up" zakačio njenu desnu ruku i nogu. Jedva se izvukla i lako se mogla naći pod kotačima vozila- ispričao nam je naš sugrađanin događaj koji se dogodio posljednjeg dana protekle 2019. godine.
Kako doznajemo od ozlijeđene sugrađanke, s vrata obližnjeg Župnog ureda to je vidio i don Marin te je ozlijeđenoj ženi ponudio pomoć:
-Skoro mi je istrgla ruku! Još me jako boli! A tada je iz vozila žena je izašla iz ulice i samo rekla "Oprosti! Sretna Nova godina!" te otišla! Saznala sam da je vozačica, navodno, medicinska sestra jer je trom prilikom nosila narančasti prsluk Hitne medicinske službe.
Vozačica je automobil parkirala kraj Biskupijskog ordinarijata i potom- nestala! Od nadležnih iz Službe hitne medicinske pomoći doznali smo kako žena koja je nosila spomenuti prsluk nije bila te večeri u službi, a od policije smo pokušali doznati kako se "provukla" pored policijskih službenika i komunalnih redara iza pozornice na Stradunu, no odgovor još nismo dobili.
05. svibanj 2024 19:19