StoryEditorOCM
DubrovnikZLATNI DUBROVAČKI ZUMBA KIDSI I TEENSI OSVOJILI I SLOVENSKU PLESNU SCENU

FOTO Pet zlata za Plesno rekreacijski studio Dubrovnik!

Piše dv Foto: dv
12. veljače 2019. - 10:50
Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim plesačima predstavio se na još jednom međunarodnom plesnom natjecanju, ovoga puta na ''Master dance festival LUKEC OPEN'', koje se održalo u Brežicama - Sloveniji u trajanju od 08. do 10. veljače 2019. godine.

Na ovogodišnjem petom izdanju ''Master dance festival LUKEC OPEN'' održanom u Brežicama - Sloveniji, u trajanju od tri dana predstavilo se ukupno 1.500 natjecatelja iz 25 plesnih klubova iz više zemalja EU. Plesno rekreacijski studio Dubrovnik bio je dio ovogodišnjeg natjecanja gdje se kao jedini plesni klub iz Dubrovnika predstavio i osvojio slovensku plesnu scenu.

Dubrovački Zumba Kidsi i Teensi, zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se s ukupno pet koreografija u svojim kategorijama i osvojili sjajne rezultate:

- Zumba Teens Dubrovnik ''Tip Toe Fighters'' /Fitness Dance/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Game of Dance'' /Zumba/Group/Children - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Azukita'' /Zumba/Formation/Children - 1. mjesto,
- Zumba Teens Dubrovnik ''El Anillo'' /Zumba/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Level Up'' /Fitness Dance/Group/Children - 1. mjesto.

''Bogatiji još jednim novim iskustvom, stekli smo nova prijateljstva i ostvarili mogućnost za daljnju suradnju. Zadovoljni i sretni ostvarenim uspješnim rezultatima vratili smo se u Grad gdje nastavljamo intenzivnim radom i pripremama za nadolazeća natjecanja koja uskoro slijede.'' - poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.
 
27. travanj 2024 04:03