Županija Dubrovnik

RADOVI U VUKOVARSKOJ ULICI

Krenula završna faza izgradnje oborinske odvodnje

RADOVI U VUKOVARSKOJ ULICI

Danas su počeli završni radovi izgradnje sustava oborinske odvodnje i radova na sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda. Riječ je o trećoj fazi tog projekta zbog čega je ponovno postavljena privremena regulacija prometa u Vukovarskoj ulici.

Ulica još uvijek nije ali se očekuje kako će već do kraja dana biti zatvorana za sav promet od skretanja za Finu (kolnog ulaza/izlaza) do ulaza u Mercante centar. Prema predviđenom privremenom prometnom rješenju, od križanja ispod benzinske postaje INA-e do Fine na snazi će biti dvosmjeran način prometovanja (kako bi se neometano ulazilo i izlazilo iz Fine, Porezne...), a promet u spojnoj ulici između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice (ispred Down Town-a) ostaje jednosmjeran iz smjera Ulice dr. Ante Starčevića. Ipak, na spoju poprečne ulice, kod bivše Zagrebačke banke bit će omogućeno skretanja na lijevu i desnu stranu: lijevo u Vukovarsku ulicu, a desno u smjeru Pemo centra ili Mercante centra. Važno je napomenuti kako će vozila koja izlaze iz Mercante centra, izlaziti kao i do sada, kroz ulicu Šipčine.

Promet u spojnoj ulici između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice (ispred Atlant centra), vraća se u prvobitni način prometovanja (dvosmjeran, kao i prije početka izvođenja radova), a autobusna stanica u Vukovarskoj ulici i dalje ostaje na privremenoj lokaciji, ispred bivše Remize.  
 
Iz gradske uprave Dubrovnika su podsjetili kako će prema dinamici tvrtke Tehnogradnja koja je izvođač radova, planirana regulacija trajati mjesec dana.
 
 
 

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji
Hrvatska je bila bez primljenog pogotka u prvom poluvremenu, koje je dobila s 13:0. Na kraju je Kinu savladala s...
DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji