Županija Dubrovnik

SKUPŠTINA PODRUŽNICE

Višnja Vukotić nova je predsjednica HNS-a Orebić

SKUPŠTINA PODRUŽNICE
Višnja Vukotić nova je predsjednica HNS-ove podružnice Orebić. Na skupštini podružnice dobila je jednoglasnu potporu svojih stranačkih kolega, kao i Lidia Starašinić koja je u još jednom mandatu ostala potpredsjednica.
„Podružnici su se već pridružila tri nova člana“ – istaknula je ovom prilikom Višnja Vukotić te najavila nastavak priključenja novih članova i jačanje podružnice, ali i naglasila što od HNS-a mogu očekivati stanovnici Orebića.
„Bit ćemo proaktivni na političkoj sceni u Orebiću, a naši sugrađani to će itekako vidjeti. Tako već danas krećemo s pripremama za lokalne izbore 2021. A naš rad neće se temeljiti na pljuvanju i blaćenju političkih oponenata i aktualne vlasti već isključivo na proaktivnom radu i prijedlozima u interesu naše Općine“ – rekla je nova predsjednica podružnice Orebić.
Uz izbor predsjednice i potpredsjednice na dnevnom redu skupštine kojoj je prisustvovao i predsjednik Županijske organizacije Valentin Dujmović našla su se i izvješća o radu podružnice, a skupštinari su izabrali i nove članove Predsjedništva i Nadzornog odbora, Županijske skupštine te članove Sabora HNS-a.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Zapalilo se smeće na Grabovici

Zapalilo se smeće na Grabovici
Oko 6 sati ujutro došlo je do požara na Grabovici gdje se zapalilo smeće. U akciji gašenja požara sudjeluje 13 p...
Zapalilo se smeće na Grabovici

Automobil se prevrnuo na krov

Automobil se prevrnuo na krov
Na državnoj cesti D-8 oko 18:00 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je ozljeđena jedna osoba. Automob...
Automobil se prevrnuo na krov