StoryEditorOCM
DubrovnikSPORTSKA MANIFESTACIJA DUBROVNIK TRIATHLON

U SUBOTU ZATVOREN DIO PROMETA od stope mosta do ACI Marine

Piše DV Foto: DV
11. listopada 2018. - 21:08
Dubrovnik je ovog vikenda domaćin međunarodne sportske manifestacije ‘Dubrovnik Triathlon’, koja će se održati u subotu 13. listopada.
 
Tijekom trajanja manifestacije Dubrovnik Triathlon na snazi će biti posebna regulacija prometa stoga organizatori pozivaju sve na strpljenje i razumijevanje kako bi cjelokupni događaj protekao u što boljem redu.
 
Posebna regulacija prometa na snazi će biti od 14 do 17 sati te će u tom razdoblju od stope Mosta do ACI marine dio prometa biti zatvoren a između 15 do 17 sati dio prometa između Radeljevića i kružnog toka na Solskoj bazi.
 
EARTH, SEA & FIRE je triatlon za svakoga: početnike i iskusne sudionike Ironmana, obitelji i fanove.
 
Start utrke bit će u subotu 13. listopada u 14 sati na Velikom mulu u Gružu, a natjecatelji, pojedinci ili u štafeti, će nastupiti u dvije kategorije: sprint (750 metara plivanja, 20 kilometara bicikliranja i 5 kilometara trčanja) i olimpijskoj (1500 metara plivanja, 40 kilometara bicikliranja i 10 kilometara trčanja).
 
Plivat će se od Velikog mula do Mosta dr. Franja Tuđmana i natrag (jedan krug sprint, dva kruga olimpijski), a nakon prolaska kroz zonu tranzicije u gruškoj luci slijedi biciklistička utrka kroz Rijeku dubrovačku do ACI marine u Komolcu (sprint dva, olimpijski četiri kruga). Potom slijedi trkačka dionica dijelom Gruža (sprint dva, olimpijski četiri kruga).
 
Utrka će se od 14 do 17 sati održati na ulicama Obala Stjepana Radića, Obala pape Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta br. 6254 na dionici Sustjepan Komolac (ulica Draginje i Ogarići) i obratno.
 
 
27. travanj 2024 01:29