Županija Dubrovnik

TRATAMENAT UZ DAN POLICIJE

NAČELNIK IVAN PAVLIČEVIĆ Novinari, vi ste nam izvor informacija

TRATAMENAT UZ DAN POLICIJE
U povodu obilježavanja Dana policije te blagdana sv. Mihaela, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska upriličila je prigodan domjenak za dubrovačke novinare u restoranu Magellan. Načelnik policijske uprave Ivan Pavličević podsjetio je kako policija svake godine rado slavi svog zaštitnika svetog Mihaela arkanđela koji ih prati i čuva kroz njihov rad. Naglasio je kako su novinari spona između policije i javnosti.

„Vi prezentirate ono što radimo, nekada dobro, nekada malo lošije. A, i policija ponekad nešto odradi lošije pa ste nam i kritičari. Sve to doživljavamo kao pomoć u našem radu. Kada sam počeo raditi u policiji rekli su mi da su i novine jedan od izvora informacija. Mi čitamo vaša izvješća i ponekad su nam trasa za još bolje kriminalističko istraživanje. Molim vas za korektnost u svim vašim budućim izvješćima za sve ono što budemo radili“, poručio je novinarima načelnik Pavličević.

Stanje na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske načelnik je ovom prigodom ocijenio jako dobrim.
„Želimo očuvati i unaprijediti faktor sigurnosti u našem gradu. Ne možemo se pohvaliti situacijom u prometu, a u idućem ćemo razdoblju biti što vidljiviji na cestama jer želimo prevenirati neželjene događaje“, rekao je načelnik Pavličević.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Sutra bez vode...

Sutra bez vode...
Zbog interventnih radova na vodoopskrbnom cjevovodu, 9. prosinca, od 8 do 12 sati bez opskrbe vodom bit će ulice...
Sutra bez vode...