StoryEditorOCM
DubrovnikTRATAMENAT UZ DAN POLICIJE

NAČELNIK IVAN PAVLIČEVIĆ Novinari, vi ste nam izvor informacija

Piše DV
26. rujna 2018. - 12:13
U povodu obilježavanja Dana policije te blagdana sv. Mihaela, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska upriličila je prigodan domjenak za dubrovačke novinare u restoranu Magellan. Načelnik policijske uprave Ivan Pavličević podsjetio je kako policija svake godine rado slavi svog zaštitnika svetog Mihaela arkanđela koji ih prati i čuva kroz njihov rad. Naglasio je kako su novinari spona između policije i javnosti.

„Vi prezentirate ono što radimo, nekada dobro, nekada malo lošije. A, i policija ponekad nešto odradi lošije pa ste nam i kritičari. Sve to doživljavamo kao pomoć u našem radu. Kada sam počeo raditi u policiji rekli su mi da su i novine jedan od izvora informacija. Mi čitamo vaša izvješća i ponekad su nam trasa za još bolje kriminalističko istraživanje. Molim vas za korektnost u svim vašim budućim izvješćima za sve ono što budemo radili“, poručio je novinarima načelnik Pavličević.

Stanje na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske načelnik je ovom prigodom ocijenio jako dobrim.
„Želimo očuvati i unaprijediti faktor sigurnosti u našem gradu. Ne možemo se pohvaliti situacijom u prometu, a u idućem ćemo razdoblju biti što vidljiviji na cestama jer želimo prevenirati neželjene događaje“, rekao je načelnik Pavličević.
27. travanj 2024 01:14