StoryEditorOCM
DubrovnikSKUPŠTINA UZ PREDSJEDNIKA STRANKE KREŠA BELJAKA

IZBORNA SKUPŠTINA Perica Pušić predsjednik je županijskog HSS-a

Piše DV
21. ožujka 2018. - 08:51

Na izbornoj skupštini županijske organizacije HSS-a dubrovačko neretvanske županije, koja se održala u Dubrovniku, za novog predsjednika županijskog HSS-a izabran je Perica Pušić. Potpredsjednici županijskog HSS-a su Vido Bogdanović iz Dubrovnika, Zdenko Mateljak iz Ploča, Marko Skokandić iz Korčule, te Dinko Ogresta iz Dubrovačkog primorja, dok je za tajnika izabran Toni Džerek iz dubrovačke organizacije HSS-a.

Delegati županijskog HSS-a izabrali su i ostala stranačka tijela, čime je HSS na jugu Hrvatske, nakon raspuštanje organizacije, ponovno kosolidiran.

Na sjednici je bio prisutan i predsjednik HSS-a Krešo Beljak, koji je dao punu podršku novoizabranom vodstvu, te ustvrdio kako se HSS okreće budućnosti i mladim ljudima.

Novi predsjednik županijskog HSS-a Perica Pušić pozvao je stranačke kolege da svojim radom na terenu okupe HSS-ovke i HSS-ovce dubrovačko neretvanske županije, te sve one koji dijele vrijednosti HSS-a. „Kao predsjednik županijske organizacije učinit ću sve da HSS postane jedna politička obitelj čiji članovi će dijeliti iste moralne i političke principe, u kojoj će svi imati jednake šanse za uspjeh i u kojoj će se prije svega i iznad svega cijeniti rad na terenu, te političa i moralna principijelnost.“ naglasio je Perica Pušić.

25. travanj 2024 21:12