StoryEditorOCM
DubrovnikJOŠ MALO PA GOTOVO

FOTOGALERIJA ŽELJKA TUTNJEVIĆA U Ulici Frana Supila ponovno uveden uobičajeni režim prometovanja

Piše PSD.
5. ožujka 2018. - 19:26

Kako je prethodno najavljeno iz gradske uprave, trenutna privremena regulacija prometa u Ulici Frana Supila stavljena je van snage te se promet svih vozila vratio na uobičajeni režim prometovanja, tj. dozvoljeno je prometovanje svim vozilima Ulicom Frana Supila uz povećan oprez pri kretanju.

Naime, zbog izrazio nepovoljnih vremenskih uvjeta završni radovi na sanaciji asfaltnog kolnika Ulice Frana Supila nisu mogli biti izvedeni u za to predviđenom roku, odnosno do dana 28. veljače.

Da bi se sanacija kolnika Ulice Frana Supila privela kraju preostali su tek radovi na polaganju završnog sloja asfalta, a za čije je izvođenje nužno suho vrijeme kao i sama temperatura zraka iznad 10°C, a što proteklog tjedna nije bio slučaj. 

Za završetak radova potrebna su dva radna dana i isti će biti završeni čim vremenski uvjeti dopuste izvođenje ove vrste radova, a ostao još jedan dio puta kojeg još treba presvući asfaltom - što potvrđuje i fotogalerija našeg Željka Tutnjevića. 

- Grad Dubrovnik zahvaljuje građanima na razumijevanju i strpljenju, no vremenske prilike su nešto na što nije moguće utjecati. Pravovremeno ćemo putem medija obavijestit sve stanovnike o pojedinim izmjenama tj. o ukidanju ili uspostavi privremene regulacije prometa na navedenome dijelu, ističu iz gradske uprave. Dv

26. travanj 2024 17:18