StoryEditorOCM
DubrovnikPROMJENE U GRUŠKOM ZALJEVU

U Marini Frapa postavljen dvometarski kameni lav, stigao i Pašalić

Piše PSD.
6. rujna 2017. - 21:49

Nakon što su u Marini Frapa Dubrovnik u Gruškom zaljevu osvanule kapije koje su podijelile dubrovačku javnost, danas je stigao i kip dvometarskog kamenog lava sa sidrom.

Postavljanje je nadgledao i Franjo Pašalić, vlasnik tvrtke Laguna Trade koja je još 2012. godine odabrana za koncesionara 54.427 četvornih metara u Gruškom zaljevu, mora i dijela Lapadske obale, na razdoblje od 30 godina.

-Vaši su preci sagradili Dubrovnik, a ja ću sagraditi nešto lijepo, trajno i jednako značajno kao što su zidine. Zbog toga ne želim fušariti. Zadovoljan sam projektom, osobno ga vodim i, pored svih arhitekata, sam odlučujem o svakom detalju, ali me birokracija koči - nedavno je za Dubrovački vjesnik rekao Pašalić o marini u gruškom zaljevu.

Iznad razine mora, prema planovima, gradi se samo recepcija. Pašalić kaže kako će ga ovo ulaganje stajati 10 milijuna eura, a očekivanja od marine s 220 vezova za jahte do 40 metara dužine, su velika. Pašalića inače zovu kraljem marina, pa je moža upravo zbog toga, postavio kralja životinja u svoju marinu u Dubrovniku.

26. travanj 2024 22:41