StoryEditorOCM
DubrovnikHUMANITARNA AKCIJA NA STRADUNU

FOTO: Pogledajte tko je uživao na 'Torta partyu'

10. prosinca 2016. - 15:49

Danas je Stradun u cjelosti bio u znaku balona i klauna, vilenjaka i Plesnog studia Lazareti, božićnih pjesama i ugođaja uz mnogo torti između Orlandova stupa i Luže. Ukratko, bio je to deveti po redu „Torta Party“ koji je i ove godine okupio staro i mlado, djecu i njihove roditelje, ali i brojne turiste.
Svi ljubitelji slatkiša imali su ponovno prigodu pokazati svoju plemenitost jer su kupnjom bona u vrijednosti od samo 15 kuna uživali u slatkim delicijama, ali i uživali u spoznaji da su doprinjeli Udruzi Multiplaskleroze Dubrovačko- neretvanske županije.
Riječ je o udruzi koja je javnosti poznata po transporteru koji članovima Udruge te slabo pokretnim turistima omogućuje posjetu dubrovačkim kulturno – povijesnim znamenitostima. Toj udruzi nedostaju invalidska kolica a novac koji se prikupi ovom akcijom bit će značajan doprinos za lakšu i bržu nabavku neophodnog pomagala.
Valja i ovaj put pohvaliti organizatora ove humanitarne feste, Turističku zajednicu grada Dubrovnika koja je postala tradicionalni dio programa Advent u Gradu Dubrovačkog zimskog festivala. Istaknimo i to da su najbrojniji donatori torti i ove godine bili ugostitelji i osobito svi dubrovački mediji.
Prema posljednjim informacijama organizatora, u akciji je prikupljeno čak 13 tisuća kuna.

25. travanj 2024 18:24