Županija Dubrovnik

IZNOS OD PREKO 220 TISUĆA KUNA

Grad isplatio sredstva za subvenciju zrakoplovnih karata

IZNOS OD PREKO 220 TISUĆA KUNA

Grad Dubrovnik je s današnjim danom, 21. studenog, na račune građana isplatio sva zaostala sredstva namijenjena za subvenciju zrakoplovnih karata Dubrovnik – Zagreb i obratno. Isplatom u iznosu od 222.200,50 kuna podmirena su sva dugovanja prema korisnicima Zračnog most koja su nastala u razdoblju od 15. rujna do 15. studenog.
 
Isplaćeni iznos za subvenciju zračnog mosta osiguran je rebalansom proračuna, a do kraja ovog mjeseca očekuju se i isplate subvencija za cestarine. Ukupno u 2016. godini zaključno s današnjim danom na račune građama isplaćeno je 1.349.491,00 kuna za 10828 karata.

Zaprimanje zahtjeva nastavlja se i dalje. Podsjećaju se korisnici Zračnog mosta da je 17. studenog stupio na snagu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o subvencioniranju karata na relaciji Dubrovnik – Zagreb i obratno.

Novim Pravilnikom definirani su rokovi za predaju dokumentacije potrebne za ostvarenje subvencije. Tako prema dopunjenom i izmijenjenom Pravilniku rok za predaju potrebne dokumentacije iznosi 90 dana od završetka putovanja. Također, prema novom Pravilniku precizirano je i da subvencije ne mogu ostvariti oni putnici kojima je Zagreb bio transferna luka za daljnje putovanje.
 

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

KORČULA ima prvi half Ironman

KORČULA ima prvi half Ironman
Srednje dugi triatlon službeni je hrvatski naziv utrke koja je u svijetu poznata i zaštićena pod nazivom half Ir...
KORČULA ima prvi half Ironman