StoryEditorOCM
DubrovnikKLUB STRANACA I ARL ORGANIZIRAJU

LAZARETI Za vikend sajam rabljene robe

Piše DV Foto: HANZA Media
30. rujna 2016. - 17:55

Dubrovački Klub stranaca i Art radionica Lazareti i ove godine u Lazaretima organizira humanitarnu prodaju rabljenih predmeta, sedmu po redu ‘Second Hand Sale’, koja će se održati u subotu 1. listopada od 10 do 18 sati i nedjelju 2. listopada od 11 do 17 sati.
-Imate li dobre predmete u Vašem domaćinstvu koji vam nisu više potrebni, ali koje bi bilo šteta samo baciti? Ti predmeti mogli bi biti nekome od koristi! Umjesto da sakupljaju prašinu u vašem ormaru, molimo vas da ih donirajte za humanitarnu svrhu – pozivaju iz Kluba stranaca sve Dubrovkinje i Dubrovčane na suradnju.
Skupljaju se donacije rabljenih predmeta u dobrom stanju kao što su odjeća, kućanske potrepštine, ukrasi, mali aparati, igračke, itd. Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.
Prihod ovogodišnje akcije bit će doniran udruzi “Dva skalina” za kupovinu specijalizirane ljuljačke za invalidska kolica, te drugih proizvoda za djecu s posebnim potrebama.
Ako želite pokloniti predmete za prodaju, donesite ih u Art radionicu Lazareti od 28. do 30. rujna u vremenu od 10 do 18 sati. Iz Kluba stranaca napominju kako je moguće i preuzimanje predmeta na vašoj adresi, i to u srijedu, 28. i četvrtak 29. rujna od 10 do 13 sati, uz dogovor telefonom (091- 784 2777).

26. travanj 2024 14:16