StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoSRĐ JE GRAD ODUŠEVLJENI AKTIVNIM SUGRAĐANIMA

Na savjetovanje o izmjenama odluke o zakupu javnih površina stiglo preko 100 stranica s prijedlozima građana

Piše PSD.
24. studenog 2019. - 22:36
Prema informacijama izvora bliskih gradskoj upravi saznajemo kako je na javno savjetovanje o izmjenama odluke o zakupu javnih površina pristiglo preko 100 stranica s prijedlozima građana.
Vjerujemo kako nisu baš svi prijedlozi od „njorgetala“ kako su ih kolokvijalno nazivale i tretirale dosadašnje gradske uprave, te da je ovo prigoda za radikalan zaokret u ophođenju s građanima i uvažavanju izrečenih stavova, jer ne možete, a ne vjerovati da u tolikoj količini prijedloga nema barem nekolicina onih koji vrijede gradonačelnikovog vremena za sastanke i razgovore, upravo onako kako se to vrijeme pronađe za razgovore sa strukovnim organizacijama,priopćili su Srđevci.
Želimo vjerovati da će se ovakva pozitivna energija i želja za sudjelovanjem prenijeti i na ostale životno važne teme za nas građane. Srđevci će u njima svakako sudjelovati.
Ovo je izvrstan pokazatelj kako su zainteresirani i motivirani građani prevrijedan izvor ideja i prijedloga, uvažavanjem kojih, se zasigurno stvaraju temelji boljeg odlučivanja koje sagledava šire interese cijele zajednice. Veseli činjenica kako Grad ima AKTIVNE GRAĐANE, što je bila osnovna premisa od početka angažmana Srđevaca u političkom životu grada Dubrovnika, priopćili su Srđevci.
26. travanj 2024 09:43