StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoMEĐUNARODNA TURISTIČKA SURADNJA

Crnogorci predstavili prazničnu i ponudu za zimsku sezonu

Piše napisao i snimio: Ahmet KALAJDŽIĆ
17. prosinca 2018. - 17:18
U organizaciji Turističke organizacije općine Kotor, u Gradskoj kavani je upriličena promocija praznične i zimske turističke ponude. Na tiskovnoj su se konferenciji okupljenim novinarima obratili predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore te turističke organizacije Budve, Bara, Tivta, Podgorice i Herceg Novog, a predstavila se i hotelska grupa Montenegro Stars.

Promociju su Kotorani iskoristili i za premijeru turističkog spota, zapravo zanimljivog kratkog igranog filma „Kotor- Be the Hero of Your Story“. Gosti iz Crne Gore su promociju zimske ponude u Dubrovniku organizirali već četvrti put za redom te ističu kako svake godine bilježe sve veći broj ne samo Dubrovčana, nego gostiju iz cijele Hrvatske koji su tijekom prvih deset mjeseci ove godine ostvarili za 17 posto bolju posjetu crnogorskim destinacijama.

Glasnogovornica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Aleksandra Maksimović predstavila je novosti zimske turističke ponude, naglasivši da je Crna Gora lani postala bogatija za 30, a ove godine za 25 hotela s četiri i pet zvjezdica. Navela je i ponudu novih atrakcija zimskih ski- centara te pozvala Dubrovčane da posjete Crnu Goru zimi. Potom su predstavnici svih gradova predstavili bogato osmišljene božićne i novogodišnje programe. Posebnu pozornost su privukle ponude Kotora, Tivta i Budve u kojim gradovima će uz tradicionalnu gostoljubivost domaćina asvi posjetitelji uživati u nastupima Damira Urbana, Darka Rundeka, Bombaj štampe, Galije i Psihomodo popa (u Kotoru), Sergeja Ćetkovića i Plavog orkestra (Bar); Ane Rucner, Borisa Novkovića, Željka Joksimovića i Lepe Brene (Kotor); Indire, Jelene Rozge, Bijelog dugmeta i Harisa Džinovića (u Budvi).

Gosti iz Crne Gore su organizirali i prigodnu nagradnu igru u kojoj su dubrovačke novinare darivali restorani s Crnogorskog Primorja.
27. travanj 2024 04:57