Vijesti Turizam i gospodarstvo

KAD VAS OCJENJUJU GOSTI

GUEST REVIEW AWARD Dubrovnik među 20 najboljih u svijetu

KAD VAS OCJENJUJU GOSTI

"Guest Review Award" nagrada je internetskog rezervacijskog sustava Booking.com, koji je među 550 tisuća smještajnih objekata u 218 zemalja i teritorija ove godine dodijelio i za gotovo 25 tisuća objekata u Hrvatskoj. Naša je zemlja i u grupi njih deset s najviše nagrada, i to na drugom mjestu onih s najvišim ocjenama. Među najnagrađivanijim gradovima svijeta, u top 20 su čak četiri hrvatska - Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb, izvijestili su iz hrvatskog ureda Booking.com-a. 

Godišnje nagrade objektima ovaj servis dodjeljuje temeljem korisničkog iskustva i ocjena gostiju diljem svijeta. Prema broju dobivenih nagrada Hrvatska je na šestom mjestu s 24 395 nagrađenih objekata s prosječnom ocjenom 9, a čak 243 imaju čistu 'desetku'. Među top 20 gradova u svijetu Split je po tim ocjenama na drugom mjestu, Zadar i Dubrovnik su na 9. i 10. mjestu, a Zagreb na 19.

"Prema broju dobivenih nagrada Hrvatska se ove godine popela s devetog na šesto mjesto, što dodatno pokazuje njezinu rastuću popularnost, a s obzirom da se nagrade daju temeljem recenzija gostiju i njihovih autentičnih iskustava vjerujemo da to može pomoći i vlasnicima smještajnih objekata u poslovanju", dodaju iz Booking.com-a.

Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije