StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoMSC SEASIDE SE PRIPREMA ZA PLOVIDBU PREMA MIAMIJU

MSC Seaside će biti službeno imenovan u Miamiju, 21. prosinca<br />  

Piše PSD.
1. prosinca 2017. - 12:04

Danas je u luci Trst MSC Cruises proslavio preuzimanje MSC Seaside-a dok se brod priprema dočekati svoje prve goste te se preko Atlantika uputiti u svoj novi dom, Miami. MSC Seaside 14. je član flote MSC Cruises-a te drugi novi brod isporučen u 2017. godini u sklopu investicijskog plana kompanije.
 
MSC Seaside je potpuno novi prototip, dizajniran posebno za ljubitelje sunca s velikom površinom otvorenih javnih prostora. Ovo je već peti novi prototip koji je proizašao iz radionice MSC Cruises-a, a svaki novi brod dizajnira se kako bi se dodatno poboljšalo iskustvo krstarenja, uz dodatak novih i jedinstvenih značajki.
 
MSC Seaside postat će nova zvijezda Miamija, prepoznatljiv po svom dizajnu inspiriranom stanovima uz plaže. Neke od njegovih glavnih značajki su:
 
Jedinstveni dizajn – inspiriran stanovima uz plažu po kojima je Miami postao poznat. Dvije jedinstvene pješačke staze sa staklenim podom i 40 m visoki „Most uzdaha“ pružaju gostima izvrstan pogled na ocean. Šetalište okružuje čitav brod, dok panoramski liftovi povezuju sve zajedno.
 
Iskustvo krstarenjaMSC for Me je program koji koristi najmoderniju tehnologiju kako bi povezao goste s doživljajima koji su im bitni, na moru ili kopnu.
 
Raznovrsni smještaj – brod nudi fleksibilne modularne kabine za grupe do deset gostiju, ekskluzivne apartmane na krmi, balkonske kabine s privatnim terasama iznad šetnice uz more te luksuzne apartmane s vlastitim hidromasažnim kadama.

Bogat zabavni program – na MSC Seaside može se pronaći kuglanu, XD kino i najduži zip line na moru, ali i interaktivni vodeni park s dva tobogana dužine 160 metara.

Gastronomski doživljaj – MSC Seaside ponudit će bogat izbor restorana unutar broda kao i na vanjskim palubama uz izdvojeni Asian Market Kitchen renomiranog kuhara Royja Yamaguchija.

Izvrsni sadržaji i usluge za obitelji i djecu svih uzrasta – uz šest područja za bebe i djecu svih uzrasta, gosti mogu uživati u potpuno novom DOREMI obiteljskom kinu i uzbudljivoj društvenoj igri.
MSC Seaside će isploviti iz Trsta 1.12. te se zaputiti na svoj 21-dnevni prelazak Atlantika, a u Miamiju se očekuje 21.12. Te večeri brod će biti i službeno imenovan na svečanosti uz prisustvo kume, Sophije Loren, koja još od 2003. igra glavnu ulogu u ovoj časnoj tradiciji.

MSC Seaside plovit će čitave godine iz Miamija nudeći 7-noćna krstarenja istočnim i zapadnim Karibima, počevši od 23.12.2017.
 
 

26. travanj 2024 08:43