Vijesti Kultura

U KNJIŽNICI GRAD

Izložba ''50 godina Alana Forda''

U KNJIŽNICI GRAD
 
 
Izložba ''50 godina Alana Forda''
 
 
            Povodom obilježavanja 50 godina od nastanka stripa Alana Forda, čiji je prvi broj objavljen u Italiji 1969. godine, Dubrovačke knjižnice Dubrovnik organiziraju proslavu obljetnice koja će se održati 17. travnja u 18:30 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad.
 
Na samoj ceremoniji otvaranja uz siromašni domjenak slušat će se priče Broja 1 u izvedbi Željka Tutnjevića, kao i predavanje uz raspravu prof. dr. sc. Pera Maldinija, velikog obožavatelja Alana Forda.
 
Tim povodom bit će organizirana izložba, kreativne radionice, predavanja, kviz, dramska točka te siromašni domjenak. Izložba će sadržavati: originalne kadrove iz stripa i informativne plakate o povijesti stripa, autorima i likovima iz stripa te zanimljivim činjenicama. Posjetitelji će dobiti unikatne bookmarke i priliku da se fotografiraju s likovima iz Grupe TNT u ambijentu cvijećarnice, također će moći razmijenjivati i izložiti vlastite stripove. Izložba će trajati tri tjedna i biti stalno dostupna te će se u cvjećarnici moći provoditi vrijeme u raspravi i čitanju Alana Forda.
 
Pozvani su svi veliki i mali, mladi i stari ljubitelji ovog vječnog stripa i njegovog junaka.
 
 
loading...
Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije