Vijesti Kultura

ROMAN ERICHA KÄSTNERA U REŽIJI LEE ANASTAZIJE FLEGER

PREMIJERA U KMD-U "Blizanke" u petak na dubrovačkoj sceni

ROMAN ERICHA KÄSTNERA U REŽIJI LEE ANASTAZIJE FLEGER
U Kazalištu Marina Držića sutra se bliži premijera predstave za djecu "Blizanke", sutra, u petak15. ožujka u 19 sati - komad prema tekstu Ericha Kästnera adapatirala je Nikolina Rafaj, a režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger. U naslovnim ulogama djevojčica Lujze i Lote su Irena Tereza Prpić i Vini Jurčić a u podjeli su također: Srđana Šimunović, Hrvoje Sebastijan, Marija Šegvić, Glorija Šoletić, Izmira Brautović i Boris Matić. Video najavu potpisuje Palm Productions / Miran Brautović.

Blizanke je roman njemačkog književnika Ericha Kästnera, autora dječjih romana kojih se uvijek rado prisjećamo poput “Emila i detektiva“, „Letećeg razreda“ i brojnih drugih. Roman „Blizanke“ doživio je veliki uspjeh diljem svijeta i preveden je na mnoge svjetske jezike, a postao je još i poznatiji kada je po njemu snimljen nezaobilazni film “Zamka za roditelje”.
Iduće izvedbe su: pretpremijera: 14. ožujka u 19h, premijera: 15. ožujka u 19h, reprize 16. ožujka u 19h & 17. ožujka u 11h. Ulaznice su dostupne na blagajni kazališta (tel. 020 321 088) ili online putem www.kmd.hr / www.ulaznice.hr

Video najavu premijere pogledajte OVDJE.
Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije

Javni poziv za dodjelu kredita za studente

Javni poziv za dodjelu kredita za studente
Grad Dubrovnik uputio je javni poziv za dodjelu kredita za školovanje za akademsku 2019./2020. godinu, kojim se ...
Javni poziv za dodjelu kredita za studente