Vijesti Kultura

PUTOSITNICE UTORKOM

Predavanje Nikole Horvata o 2200 km dugoj pješačkoj turi od Iloka do Prevlake

PUTOSITNICE UTORKOM
Ovogodišnji ciklus Putositnica utorkom Dubrovačke knjižnice započinju multimedijalnim predavanjem Nikole Horvata „104 dana na Croatian Long Distance Trailu – 2200 km od Iloka do Prevlake“ koje će se održati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad, 8. siječnja 2019 u 18:30 sati. Tom prigodom Horvat će predstaviti i svoju novu knjigu „Upoznaj Hrvatsku osobno : Teslin priručnik za hodače“.
 
Nikola Horvat, hrvatski „True Hiker" i zaljubljenik u hodanje, nakon što je 2016. godine uspješno prehodao Pacific Crest Trail dug 4300 kilometra, s grupom istomišljenika, zaljubljenika u prirodu i hodanje na duge pruge, osniva udrugu Long Distance Trail Hrvatska koja je marljivo radila na trasiranju onoga što će postati najduža i gotovo jedina dugoprugaška staza za hodanje u Hrvatskoj.
 
Svojim novim pothvatom Horvat je spojio sve krajeve Hrvatske, povezao sjever, jug, istok i zapad u jednu veliku pješačku rutu - Croatian Long Distance Trail - dugu 2200 kilometara, od Iloka do Prevlake, a sve tajne i izazove rute otkrit će u prvim ovogodišnjim Putositnicama utorkom.
 
Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije

I Norvežani nas hvale 

I Norvežani nas hvale 
Najnovije izdanje norveških novina i portala VG Putovanja prenose tekst New York Timesa s temom Dubrovnika, uz s...
I Norvežani nas hvale