Vijesti Kultura

VIKEND U KAZALIŠTU MARINA DRŽIĆA

ZIMSKI FESTIVAL U TEATRU "Odjenuti gole" igraju 7. i 8. prosinca - najbržim čitateljima darujemo ulaznice!

VIKEND U KAZALIŠTU MARINA DRŽIĆA
Dubrovački zimski festival je započeo proteklog tjedna, a time i niz programa po promotivnim cijenama u Kazalištu Marina Držića. Ovaj vikend su sve izvedbe bile popunjene do posljednjeg mjesta, a teatar Vas očekuje sa sjajnim predstavama i narednih dana! "Odjenuti" gole" prema tekstu Luigija Pirandella je na rasporedu 7. & 8. prosinca s početkom u 19:30h uz promotivnu cijenu ulaznice od 30kn u sklopu DZF-a. Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: [email protected]

Povodom promotivnih izvedbi i blagdana u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala u KMD-u, najbrže čitatelje nagradit ćemo s  2 ulaznice za 7. prosinca te 2 ulaznice za 8. prosinca. Riječ je o predstavi "Odjenuti gole", a obje izvedbe su na repertoaru s početkom u 19:30h. Svoje podatke pošaljite na [email protected] i uživajte u predstavi!

"Odjenuti gole" u režiji talentirane mlade redateljice Marine Pejnović uključuje sve Pirandellove postupke koje inače koristi te se također naslanja na novelu “Tragedija jednog lika”. Prva rečenica je 'stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela', koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens - meta teatralnost - što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.

IGRAJU: Ersilia Drei - NIKA LASIĆ, Franco Laspiga - BERNARD TOMIĆ, Grotti - HRVOJE SEBASTIJAN, Ludovico Nota - ZDESLAV ČOTIĆ, Alfredo Cantavalle - EDI JERTEC, Onoria - MIREJ STANIĆ, Emma - NINA HLADILO.
Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije

Obrade inkunabula i starih knjiga

Obrade inkunabula i starih knjiga
U Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik odvijala se četverodnevna radionica kataložnog opisa inkunabula za djelatnike ...
Obrade inkunabula i starih knjiga

FILM TJEDNA John Wick 3: Parabellum

FILM TJEDNA John Wick 3: Parabellum
Bolje biti lovac nego plijen, pjeva popularni američki rock sastav Imagine Dragons u svom hitu 'Natural'. To gor...
FILM TJEDNA John Wick 3: Parabellum