Vijesti Kultura

KULTURA I OSVJEŽENJE

Subotnja kava u Galeriji: stručno vodstvo kroz izložbu, pa osvježenje

KULTURA I OSVJEŽENJE

Umjetnička galerija Dubrovnik u subotu, 9. prosinca u 10:00 sati organizira stručno vodstvo kroz aktualnu izložbu „Slika u slici“ u hrvatskom slikarstvu XX. stoljeća i osvježenje za posjetitelje. Ova novost u programu UGD izazvala je veliki interes građana kroz mjesec studeni, pa se s programom nastavlja i dalje. 
„Subotnja kava u Galeriji“ novost je u programu Umjetničke galerije Dubrovnik kojom se još više želimo približiti našim sugrađanima i svim posjetiteljima grada Dubrovnika nudeći im drugačiji doživljaj jedne kulturne ustanove. Ovakav vid interakcije s posjetiteljima izvodit će se jednom mjesečno kroz aktualne izložbe ili stalni postav.
U subotu, 9. prosinca 2017. godine, kustosica trenutne izložbe, dr.sc. Rozana Vojvoda, viša kustosica Umjetničke galerije Dubrovnik, provest će sve posjetitelje kroz postav aktualne izložbe „Slika u slici“ u hrvatskom slikarstvu XX. stoljeća koja ostaje otvorena do 10. prosinca tako da je ovo izvrsna prilika za sve one koji još uvijek nisu pogledali izložbu da je pogledaju ovu subotu. Nakon stručnog vodstva, svi posjetitelji, kako odrasli, tako i djeca, moći će se osvježiti kavom i sokovima.
 

Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije