StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOPUZENKA JULIJA SLOMILA SRCE GLEDATELJIMA "ŽIVOTA NA VAGI", BIVŠA NATJECATELJICA POKRENULA AKCIJU POMOĆI ZA NJU

"Nemam više od čega živjeti, došla sam do kraja. Draže mi je u showu, kod kuće nemam krevet"

Piše Slobodna Dalmacija
29. studenog 2019. - 22:33
Nitko nije mogao ostati ravnodušan na riječi koje je u showu "Život na vagi" izgovorila 51-godišnja Opuzenka Julija Bošnjak.
Ona je, naime, otkrila zašto joj je ljepše u showu nego doma, donosi Slobodna Dalmacija.

"Ljepše mi je ovdje za spavati, doma nemam baš neki krevet" - rekla je Julija i osupnula gledatelje. Između ostalih i Jelenu Putnik, 38-godišnju bivšu natjecateljicu istog showa, koju su pogodile Julijine riječi. "Nemoguće je da sudjeluje u jednom takvom showu, a da nema ni za krevet" - izjavila je Jelena za Story.hr i otkrila kako je iste sekunde odlučila pomoći Juliji, za koju kaže da joj je bila simpatična od prvog trenutka kada ju je vidjela.

"I ja sam prolazila kroz teško razdoblje. Znam što znači biti na dnu. Imala sam tešku prvu polovicu godine, nije jednostavno funkcioniralo, a onda se preokrenulo, stvari su krenule na bolje" - otkrila je Jelena i dodala kako se osjeća da sada mora nešto "vratiti svemiru".

Julija život u okolici Opuzena dijeli s dvije mace, a u jučerašnjoj je epizodi otkrila i kako traži posao.
"Nemam više od čega živjeti, došla sam do kraja" poručila je.

"Čim izađe iz showa, pomoći ćemo joj. Pripremamo domjenak na kojem ćemo moj tim, moji klijenti i ja skupljati novac i potrepštine za Juliju" - otkrila je Jelena Putnik, danas fitness instruktorica.
Kazuje kako joj se javio veliki broj ljudi.
"Ja sam spremna svoju zaradu do kraja godine dati njoj. Ova žena je brinula za oca i pomajku. Toliko je bila nesebična i sada nema ništa..." - kazuje potreseno Jelena.

Poziva sve ljude željne pomoći Juliji da se jave na njezine službene profile na društvenim mrežama, donosi Slobodna Dalmacija.
26. travanj 2024 05:10