StoryEditorOCM
DubrovnikLUŽA, SLOBODA, SLAVICA, LOKRUM...

WALDORFSKI VIKEND Trodnevni program 'otkrivanja' waldorfske pedagogije

Piše DV
13. srpnja 2019. - 12:21
Prvi Waldorf vikend održat će se u Gradu od 19. do 21. srpnja, i to ispunjen bogatim i sadržajnim programom za cijele obitelji. Pokretačica Zajednice Volim Dubrovnik -želim Waldorfsku školu Lana Matić već dugo vremena radi na uvođenju Waldorfskog odgoja, i poziva sve zainteresirane pedagoge, mame i tate, djecu i djedove i bake na druženje. U programu će sudjelovati Alen Guca, Dubrovčanin, euritmist i waldorfski pedagog koji će svojim iskustvom pomoći otkriti što je Waldorf i kako će se 'izgraditi' waldorfski vrtić i škola.

"Djedovi i bake važan su uzor svojim unucima i dva dana predavanja i druženja zajedno kao obitelj ispunit će ljepotom i radošću sve nas građane ovoga lijepog grada. Mi na sve radionice donosimo voće, arašide (ne kikiriki), slatko od naših prijatelja "Mala Truba" i "KRAŠ" i vodu. Kreiramo u Likovnim radionicama u prostorima LUŽE. Euritmiju plešemo - svaki dan Waldorf Wikenda i po swuda.. Izradit ćemo torbu za spenzu  - uz poticanje smanjenja korištenja plastike... Nudimo dwa dana pedagoških predavanja koje u terminima prate radionice za djecu u sali do Vas.

Uz swe ovo i dvije projekcije animiranih/igranih filmova za djecu. Ovaj Wikend bez Kinematografa Dubrovnik ne bi bio moguć i puno im HVALA na velikom srcu jer su prilagodili sve da ovaj Waldorf Wikend bude kao jedna mala Ljetna bajka.
Završno druženje je u Nedjelju 21.07. na Lokrumu uz podršku Rezervata LOKRUM.

Gradimo mali kamp u Maslinati - ponesite šator tko ima, glumit ćemo Izviđače, idemo skupljat drva, opažat ćemo male bube, pratiti tragove mrava, tražiti gnijezda i popisivati nove članove udruge. Radujemo se Wašem dolasku u Welikom broju!
BITNO JE DA SU DJECA KONTINUIRANO NA RADIONICAMA JER SE ONE NASTAVLJAJU I FINALIZIRAJU KONAČNO NA LOKRUMU - poručuju organizatori na društvenim mrežama.
27. travanj 2024 04:56