StoryEditorOCM

Uoči izbora u BiH, članice Zajednice žena HDZ-a posjetile Ravno

Piše DV
23. rujna 2018. - 12:51
Članice Zajednice žena "Katarina Zrinska" HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, predvođene predsjednicom Marinom Sambrailo, jučer su bile u Ravnom, a povod su skorašnji izbori u Bosni i Hercegovini i potpora u radu vrijednim članicama Zajednice žena BiH. 

Uz članice obiju zajednica žena HDZ-a, na susretu su bili Ružica Skaramuca, predsjednica Općinskog vijeća Općine Ravno, načelnik Općine Andrija Šimunović, Ljilja Zovko, zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Jelka Miličević, zamjenica predsjednika Vlade Federacije BiH, te Marija Maja Zelenika, prva predsjednica zajednice žena “Katarina Zrinska” HDZ-a Bosne i Hercegovine. 

"Snažnom porukom u zajedništvu s članicama Bosne i Hercegovine želimo istaknuti da se borimo protiv bilo kojeg oblika nasilja, te da smo uvijek spremne za pomoć žrtvama nasilja, kao i kontinuiranom radu na prevenciji nasilja", poručile su članice HDZ-ove Zajednice žena na kraju priopćenja. Jučer je, naime, obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama, u spomen na tri žene ubijene na zagrebačkom općinskom sudu 22. rujna 1999. godine.
26. travanj 2024 07:37