StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetHDZ NEMA PODRŠKU HNS-a

VLAHUŠIĆ Ne znam jesam li politički živ ili mrtav, ali sretan sam

Piše B.E.
7. lipnja 2017. - 01:25

Nakon maratonske sjednice Predsjedništva HNS-a koja je trajala skoro sedam sati, na kraju je donesena odluka da se ne ide u nikakav savez sa HDZ-om, a predsjednik stranke Ivan Vrdoljak podnio je ostavku na sve funkcije. Cijelu situaciju za Dubrovački vjesnik prokomentirao je i predsjednik dubrovačkog HNS-a Andro Vlahušić.

- Pravda uvijek pobjedi, i istina se ne može prodati. Imali smo sjednicu Predsjedništva, sa korektnom i uzornom raspravom. Stranka mora imati svoj svjetonazor, moramo znati tko smo i što smo i gdje idemo. Prije sjednice Predsjedništva kazao sam kako moramo odlučiti jesmo li trgovačko društvo ili politička stranka, i na kraju odlučili smo da smo politička stranka, odbili smo ponudu HDZ-a. Bio sam prvi koji je zatražio ostavku od Vrdoljaka –kazao je Andro Vlahušić te dodao kako svjetonazor, obraz i sloboda nije na prodaju pa ni za svo zlato ovoga svijeta.

Isto tako, Vlahušić ističe kako je jako sretan čovjek, te se zahvalio Frankoviću i Kristiću na Lex Vlahušić.

-Nakon rušenja proračuna, te donošenja Lex Vlahušić, ljudi su mislili da sam politički mrtav, dapače nakon Lex Vlahušića dobio sam smirenost i bistrinu uma, prosvijetlilo me, sada imam nove vidike. Ne znam jesam li politički živ ili mrtav, ali sretan sam -zaključio je Vlahušić.

26. travanj 2024 04:30