Vijesti Crna kronika

POLICIJSKA UPRAVA DUBROVAČKO-NERETVANSKA

57-godišnjak skrivao oružje, 32-godišnjakinja zatečena s drogom i bez vozačke

POLICIJSKA UPRAVA DUBROVAČKO-NERETVANSKA
Temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku, jučer, 20. ožujka, pretražena je kuća u Župi dubrovačkoj, vlasništvo 57-godišnjaka, kada je pronađen pištolj, dva spremnika za pištolj i veća količina streljiva, javljaju iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske. Svo pronađeno oružje i streljivo su uz potvrdu oduzeti, a policija protiv 57-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog nezakonitog posjedovanja oružja i streljiva što je kažnjivo po Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Izlaznoj graničnoj kontroli na MCGP Mali Prolog jučer, 20. ožujka u popodnevnim satima pristupilo je osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja kod koje je pronađeno preko 15 g marihuane, 9 grama speeda i 25 komada Ecstasya. Sva droga je uz potvrdu oduzeta, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, policija protv 32-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Osim spomenutog, utvrđeno je i da je upravljala vozilom u vrijeme zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije zbog čega je prekršajno sankcionirana sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji

DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji
Hrvatska je bila bez primljenog pogotka u prvom poluvremenu, koje je dobila s 13:0. Na kraju je Kinu savladala s...
DRUGA POBJEDA Gotovo pet puta bolji