StoryEditorOCM
Crna kronikaKRAĐA NA BUŽI

APEL ZA POMOĆ ANTONIJE BEGIĆ Pomozite mi pronaći ukradeni Audi A4 i osobne dokumente

5. siječnja 2019. - 12:58
Noć uoči Stare godine pošla sam s dvije prijateljice u Grad s maminim bijelim Audijem A4 na koncert Željka Joksimovića u Revelin. Auto registracijskihoznaka DU 888-SS parkirali smo poviše Buže, a ispod pizzerie Mama Mia. Oko 3,35 sati ujutro, kad smo krenule doma, nisam našla auto tamo gdje sam ga parkirala. Točnije, tamo je bilo parkirano bijelo vozilo, ali je to bio peugeot. Odmah smo piozbali policiji, provjerili je li pauk "obavio svoje", a utvrdila sam da me tijekom boravka u Gradu nije kaznila ni Prometna policija. U međuvremenu su nam se pridružile još dvije prijateljice te smo pretražili cijelo to područje. Ali, ni zajedno ga nismo uspjele naći, kao ni taksi prijevoz do Villa Palme do koje smo na kraju, susretljivošću policijskih službenika, uspjele doći s policijskom "maricom"- ispričala nam je naša sugrađanka Antonija Begić.

- Policija je odmah provjerila snimke svih obližnjih nadzornih kamera, a kako sam neslužbeno doznala, nitko s tim vozilom tu večer nije prešao državnu granicu. Policija je brzo utvrdila da je netko nepoznat Audija ukrao nakon što je iste večeri provalio u privatnu garažu te u golf moga supruga, gdje je pronašao rezervni ključ. Moguće da je audi u međuvremenu negdje dobro skriven, iako strahujem da je možda već rastavljen u dijelove - dodala je naša sugrađanka.

- Nakon svega, želim iskreno izreći veliko hvala dubrovačkoj policiji koja je u najkraćem roku učinila sve kako bi pokušala riješiti krađu moga vozila. Znam da su tu večer imali mnogo posla jer su trajali praznici i grad je bio pun gostiju te im je svaki trenutak bio dragocjen. Ali, maksimalno su se posvetili traženju ukradenoga vozila u kojem su, nažalost, ostali i brojni dokumenti bez kojih ni ja ni suprug ne možemo. Stoga molim sve sugrađane da, ako slučajno imaju bilo kakve spoznaje o tome gdje bi mogao biti audi, a posebno ako su bilo gdje vidjeli odbačene moje ili dokumente supruga Daria i sina Slavena, da mi to odmah jave na mobitel broj 095-399-35-96- rekla nam je na kraju Antonija Begić.
26. travanj 2024 21:39