Vijesti Crna kronika

IZVJEŠĆE POLICIJE

Pijani policajac van službe skrivio prometnu, ozlijedio još troje; policija u Dubrovniku uhitila trojicu pljačkaša?

IZVJEŠĆE POLICIJE
U večernjim satima jučer, 11. rujna na području Korčule došlo je do prometne nesreće u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđene.
Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnjak (policijski službenik izvan službe), upravljajući motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Lumbarde u pravcu Korčule, vozeći pod utjecajem alkohola, započeo pretjecati osobno vozilo i motocikl koji je u tom trenutku skretao u lijevo te je došlo do udara dvaju motocikala i njihovog pada na tlo. U nekontroliranom kretanju jednog od motocikala došlo je do udara u ruku pješaka koji se kretao kolnikom navedene ceste.
Lakše tjelesne ozlijede zadobili su 32-godišnjak, vozačica i suvozačica drugog motocikla i pješak.
Protiv policijskog službenika slijedi stegovni postupak i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
Noćas, nešto iza ponoći, na državnoj cesti D-8 u mjestu Vrbica, tijekom postupanja policijskih službenika ove Policijske uprave prema troje hrvatskih državljana koji su se nalazili u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, vozač osobnog vozila je, poduzevši nedopuštenu radnju u prometu, udario u službeno policijsko vozilo na kojem je nastala manja materijalna šteta. Navedeni trojac je uhićen i doveden u prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje po završetku kojeg ćemo o navedenom događaju dati pismeno priopćenje.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi

Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi
Dubrovnik je od 21. do 23. ožujka domaćin jednog od najvećih medicinskih skupova u Hrvatskoj ove godine. Skup po...
Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi