Vijesti Crna kronika

VATRA POD KONTROLOM

VATROGASCI U AKCIJI Gorjelo u Glušcima, Ponikvama i na Ivanici

VATRA POD KONTROLOM

Tijekom jučerašnjeg dana u Županijski centar 112 stigle su tri dojave o požarima. U 11:36 zaprimljena je dojava o požaru na otvorenom prostoru kod mjesta Glušci, na brdskom nepristupačnom terenu na granici s BiH. Na terenu je 10 vatrogasaca s 3 vozila JVP Metković. Na zahtjev Županijskog vatrogasnog zapovjednika u vremenu od 11:36 do 12:30 jedan Air traktor gasio je požar, a pripadnici JVP Metković nastavili su polijevati rubne djelove požarišta veličine 500 metara kvadratnih.

U 10:07  zaprimljena je dojava o požaru na motornom vozilu, koji se proširio na otvoreni prostor , tj. šumu na području Ponikava. Izvješteni su DVD Ston i Policijska postaja Ston. Požar je ugašen u 12:00. U gašenju požara sudjelovali su DVD Ston , DVD Putniković i DVD Ponikve, a opožareno je 3000 m2.

U 19:45 zaprimljena je dojava o požaru na otvorenom prostoru u BiH između mjesta Uskoplje i Ivanica, a u blizini graničnog prijelaza Gornji Brgat. Požar nadziru JVP Dubrovački vatrogasci i DVD Župa dubrovačka, te gase dijelove koji zaprijete prelasku na teritorij RH.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Bez vode Gabrili, Drvenik i Mihanići

Bez vode Gabrili, Drvenik i Mihanići
"Zbog interventnih radova na vodoopskrbnoj mreži, dana 21. lipnja 2019. godine, od 08:00 do 13:00 sati bez opskr...
Bez vode Gabrili, Drvenik i Mihanići

S uspjehom položili učenička zvanja

S uspjehom položili učenička zvanja
Članovi karate kluba "KAKATO" polagali su za učenička zvanja te uspješno su savladali potrebna znanja i s uspjeh...
S uspjehom položili učenička zvanja