Vijesti Crna kronika

NIZ KAZNENIH DJELA

PIŠTOLJI, KOKAIN I MULJANJA S MILIJUNIMA Tko je kontroverzni vlasnik korčulanskog kluba koji se našao na meti DORH-a i je li on samo paravan iza kojeg se kriju stvarni šefovi?

NIZ KAZNENIH DJELA

Dubrovačka policija sumnjičila je 44-godišnjeg direktora tvrtke u Korčuli za više kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o Marku Matuloviću, vlasniku noćnog kluba "Boogie Jungle" koji je tijekom 2016. i 2017. zarađenu gotovinu koristio za plaćanje vlastitih troškova, oštetivši klub za više od dva milijuna kuna, donosi Slobodna Dalmacija.

Policija je jučer izvijestila kako 44-godišnjaka sumnjiči da nije izdavao račune kako bi prikrio stvarno ostvaren promet, a plaće djelatnicima kluba isplaćivao je u gotovini iz prometa, s ciljem izbjegavanja plaćanja doprinosa te poreza. Kontroverznom vlasniku kluba "Boogie Jungle" ovo nije prvi susret s policijom. U kolovozu prošle godine policijski su inspektori iza šanka bara pronašli dva pištolja, jedan sa šest a drugi s devet metaka te kokain, čija vrijednost je iznosila oko tisuću eura. 
Provjera blagajne tada je utvrđena i razlika, odnosno "višak" novca od 23 tisuće kuna.

Droga je pripadala vlasniku "Boogie Junglea", a pištolji njegovom prijatelju, inače Zadraninu (47) koji za njih nije imao oružne listove. Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Otkazan nastup klape Intrade

Otkazan nastup klape Intrade
Koncert klape Intrade, koji se trebao održati u nedjelju, 26. svibnja u Mokošici, otkazuje se zbog najavljenog l...
Otkazan nastup klape Intrade