StoryEditorOCM
Crna kronikaNIZ KAZNENIH DJELA

PIŠTOLJI, KOKAIN I MULJANJA S MILIJUNIMA Tko je kontroverzni vlasnik korčulanskog kluba koji se našao na meti DORH-a i je li on samo paravan iza kojeg se kriju stvarni šefovi?

Piše DV/SD
foto: ilustracija
4. travnja 2018. - 20:14

Dubrovačka policija sumnjičila je 44-godišnjeg direktora tvrtke u Korčuli za više kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o Marku Matuloviću, vlasniku noćnog kluba "Boogie Jungle" koji je tijekom 2016. i 2017. zarađenu gotovinu koristio za plaćanje vlastitih troškova, oštetivši klub za više od dva milijuna kuna, donosi Slobodna Dalmacija.

Policija je jučer izvijestila kako 44-godišnjaka sumnjiči da nije izdavao račune kako bi prikrio stvarno ostvaren promet, a plaće djelatnicima kluba isplaćivao je u gotovini iz prometa, s ciljem izbjegavanja plaćanja doprinosa te poreza. Kontroverznom vlasniku kluba "Boogie Jungle" ovo nije prvi susret s policijom. U kolovozu prošle godine policijski su inspektori iza šanka bara pronašli dva pištolja, jedan sa šest a drugi s devet metaka te kokain, čija vrijednost je iznosila oko tisuću eura. 
Provjera blagajne tada je utvrđena i razlika, odnosno "višak" novca od 23 tisuće kuna.

Droga je pripadala vlasniku "Boogie Junglea", a pištolji njegovom prijatelju, inače Zadraninu (47) koji za njih nije imao oružne listove. Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

25. travanj 2024 12:01