StoryEditorOCM
Crna kronikaAUTOBUSNI KOLODVOR U SPLITU

Tragedija u Splitu: Zatonjanin M.S. (36) preminuo uslijed 'overdoze' 

18. studenog 2017. - 18:26

Kako piše Slobodna Dalmacija, jutros je, na početku radnog dana, čisteći sanitarne prostore Autobusnog kolodvora u Splitu, čistačica pronašla bezživotno tijelo mladog muškarca.

Ubrzo je utvrđeno kako se radi o našem sugrađaninu, a naknadno je objavljeno da se sumnja kako je Dubrovčanin (36) preminuo od posljedica overdoze. Pored muškarca je pronađen narkomanski pribor pa je temeljem toga, naime, zaključeno kako je predoziranje najvjerojatniji uzrok njegove smrti.

Odmah jeo svemu  obaviještena i policija koja je izišla na teren i obavila očevid, dok je tijelo nesretnog sugrađanina prebačeno na Odjel patologije Kliničkog centra Split. Tyakođer, Slobodna Dalmacija doznaje da je DORH izdao nalog za obavljanje sudsko- medicinske obdukcije kojom bi se trebala potvrditi sumnja ili utvrditi točan uzrok smrti.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o M.S. iz Zatona. Također, doznajemo da o ovom događaju PU splitsko- dalmatinska, zbog činjenice da nije riječ o kaznenom djelu, nije smatrala obaveznim izvijestiti javnost iako je tijelo pronađeno u javnom prostoru.

26. travanj 2024 05:20