Vijesti Crna kronika

POGINULA VOZAČICA MOTOCIKLA BMW

Sudar motocikla i kamiona s labudicom, Njemica smrtno stradala

POGINULA VOZAČICA MOTOCIKLA BMW

Teška prometna nesreća s jednom poginulom osobom dogodila se danas oko 11.30 sati kod petlje, točnije na dijelu Jadranske magistrale između skretanja za Bosanku i skretanja za grad. Nezgodu sa smrtno stradalom osobom koja je upravljala motorom marke BMW, potvrdili su i iz PU dubrovačko-neretvanske :

- Danas, 18. rujna, oko 11.30 sati, na dijelu Jadranske magistrale u blizini Petlje došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka na kojem se nalazila labudica i motocikl njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala njemačka državljanka koja je smrtno stradala. U tijeku je očevid prometne nesreće kojim rukovodi općinski državni odvjetnik. Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je trenutno obustavljen i odvija se alternativnim pravcima - javljaju iz policije.

Očevid još nije okončan i državni odvjetnik Dominko Hladilo, unatoč pitanjima novinara iz tih, opravdanih razloga, nije mogao dati izjavu za medije. Ipak, iz neslužbenih smo izvora doznali kako je Njemica u vozila motocikl u pratnji supruga na drugom, istovrsnom snažnom motociklu. 

 

loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije