StoryEditorOCM
Crna kronikaPRSATA PLAVUŠA NIJE ZBUNILA POLICAJCA

Grudnjak popunila vrećicama kokaina!

Piše PSD.
1. travnja 2017. - 15:57

Iako je već navikao na svakojako našminkane i obučene vozače u vozilima, raspon kojih se kretao od istinskih karampana do najnovijih modela porschea, granični policajac na GP Zaton Doli nije mogao skrenuti pogled s zanosne, prsate plavuše u BMW serie 3 metalik sivom kabrioletu. No, kad ga je gotovo lascivnim tonom, smiješeći se, upitala “Želite li pregledati vozilo ili mene ?” proradilo je šesto čulo i samo je, jednako šeretski odgovorio:

-Imam sve što trebam, a doma sam već pregledao što treba!

Smješeći se uputio je vozačicu i BMW na traku uz kućicu Granične policije i pozvao kolegicu koja je, uz smiješak ali službenim glasom, vozačicu pozvala da je slijedi zbog pregleda u postaji.

Pokazalo se da se “crvena lampica” mladom policajcu mnije uzalud upalila: policijska je službenica kontrolom u grudnjaku vozačice pronašla dvije vrećice kokaina kojem se cijena na crnom tržištu procjenjuje na više od 2.000 eura odnosno 15 tisuća kuna. Uz to, djevojka je u torbici skrivala i erotsku igračku, tzv. dildo u kojem je u prostoru za baterije također bila skrivena droga.

Potonji je “pronalazak” sasvim slučajno otkriven jer je na samom početku pregleda, vozačica kroz smijeh policajku upitala koristi li i ona nepšto takvo te dodala:-Posudila bih vam ga odmah da ga iskušate, ali nemam baterijske uloške!
Uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe narkotika plavuša, inače G.H. (26) iz Mostara je uhićena, a očekuje se da će uskoro biti privedena dežurnom državnom odvjetniku a potom u Istražni centar dubrovačkog Županijskog suda.

26. travanj 2024 11:57