StoryEditorOCM
Crna kronikaMladići iz Dubrovnika ispričali što se dogodilo u nedjelju ujutro u mostarskom restoranu

Čim smo ušli u restoran psovali su i govorili 'ustaše'

Piše d.v.
25. siječnja 2017. - 21:17

Incident koji se dogodio u nedjelju kada su u jednom mostrskom restoranu pretučena dvojica mladića iz Dubrovnika i dalje je tema o kojoj pišu bosanskohercegovački mediji. Dvojica mladića ispričali su što se to večer dogodilo.
– Pri povratku iz diskoteke svratili smo do restorana koji radi do jutra te parkirali vozilo ispred staklenog portala te unutra pronašli slobodan stol i naručili nešto za jesti. Odmah nam je prišao nepoznati mladić te, uz psovke, povikao da smo ustaše. Nakon toga jednog od nas je više puta udario pepeljarom po glavi i gađao mobitelom koji je također zgrabio sa stola. Tukli su nas obojicu - ispričali su napadnuti mladići. Jedan od njih je također kazao kako je kada je prijatelju htio priskočiti u pomoć jedan od napadača mu je prislonio pištolj.
Od težih posljedica sačuvala ih je činjenica da su policajci, koji su u posljednje vrijeme u stanju pripravnosti zbog brojnih oružanih pljački i povećanog uličnog nasilja, brzo intervenirali. Prema neslužbenim informacijama osumnjićeni su od ranije poznati policiji.Mediji u Mostaru navode kako su dvojicu Dubrovčana napali i tukli dvojica Bošnjaka, Esmer Crnomerović (24) i Salko Gološ (47). Ubrzo je stigla policijska ophodnja nakon čega su nasilnici pobjegli zaradivši samo prekršajne prijave.

27. travanj 2024 01:21